Flajeri i brošure

Šta su flajeri i brošure?
Flajer ili letak je promotivni materijal na jednom listu papira. Najčešće se deli na terenu, bilo da se deli u ruke ili ostavlja u sandučićima. Zbog toga su iz prakičnih razloga uglavnom manjih dimenzija. Veoma je čest način reklamiranja, jeftin je i brzo se isporučuje.
Nudimo Vam širok spektar oblika letka - raznih dimenzija, u jednoj boji ili u punom koloru i na različitim vrstama papira - od običnog papira do sjajnih hartija veće gramature.


Brošure su promotivni materijali sa više stranica. Mogu da budu sa dva, tri, četiri ili više savijanja, sa savijanjem u obliku harmonike, sa unakrsnim savijanjem, prekolpima,... Kako je brošura reklamni materijal sa više informacija nego flajer, ona može značajno da doprinese informisanosti kupaca i klijenata o Vašim uslugama i proizvodima, pa čak i da im pomogne da se lakše odluče upravo za ono što Vi nudite. Mogu da nude veoma detaljne informacije, pa su kao takve nezaobilazan materijal na sajmovima, štandovima i u prodavnicama. Ona predstavlja visokokvalitetan materijal koji na najbolji način prikazuje ono što nudite i zato mora da bude Vaš najbolji reprezent. Pustimo mašti na volju i napravimo zajedno brošuru kojom ćete na najkvalitetniji način predstaviti svoje proizvode.

Portfolio - Flajeri i brošure

Štamparije Birograf

Interesuje vas ova usluga? Pitajte nas