Štamparija Birograf
Štamparija Birograf

Štamparija „Birograf“ je osnovana 1987. godine kao vid porodičnog biznisa sa velikim ambicijama i optimizmom za budućnost, sa jednim zaposlenim u radionici površine 40 m². Danas, nakon 30 godina, štamparija ima 15 stalno zaposlenih, a po potrebi angažujemo i honorarne saradnike. Na samom početku osnovna delatnost bila je štampanje kompjuterskih obrazaca i to za celo podrčje bivše Jugoslavije. Brzi razvoj štamparske tehnologije nametnuo je stalni tehnički razvoj i nabavku nove opreme. Zbog sve složenijih zahteva tržišta i mi smo proširili naš asortiman proizvoda. Osim kompjuterskih obrazaca štampamo knjige, novine, kataloge, kalendare, blokovsku opremu, reklamni materijal, poslovnu dokumentaciju i dr. Ovo radimo u sopstvenoj pripremi od dizajna, do pripreme za štampu i razvijanja ploča za štampu. Štampamo na dve rotacione mašine za mehanografiju, a tabačnu štampu radimo na offset mašinama do B2 formata u punom koloru. Posebno smo se specijalizovali za štampu kompjuterskih koverata sa posebnim karbonskim nanosom i numeracijom.

Danas posedujemo savremene mašine i stalno unapređujemo kvalitet naših usluga. Štampariju „Birograf“ čini tim ljudi koji je obučen i spreman da u kratkom vremenskom roku odgovori na sve zahteve klijenata. Stalne promene i usavršavanje čine štampariju „Birograf“ stabilnom i ozbiljnim partnerom sa ambicijama ka još većim uspesima. Kvalitetom naših proizvoda i poštovanjem rokova isporuke među kupcima smo stekli poverenje koje traje godinama, a naši proizvodi danas se koriste u bankama, elektroprivredi, i ostalim granama privrede.

Kvalitetna štampa po povoljnim cenama

Kompjuterski obrasci

Kompjuterski obrasci čine veliku grupu proizvoda i predstavljaju jedan od najjeftinijih vidova štampe. Zbog toga se koriste u velikim...

Razni obrasci

U ovu kategoriju spadaju razne vrste koverti, koverte sa povratnicom, memorandumi i sve vrste blokovske robe - paragon blokovi,...

Samolepljive etikete

Primena samolepljivih etiketa je višestruka, ali pre svega izbor etikete zavisi od njene namene. Etikete su potrebne na puno različitih...

Zašto izabrati nas?

Dugogodišnje iskustvo

Sa iskustvom od preko 30 godina, garantujemo Vam vrhunski kvalitet koji je proizvod tradicije, stalnog unapređenja znanja, praćenja trendova u izradi grafičkih rešenja i tehnologiji štampe. Trudimo se da pratimo dinamiku koju nameće okruženje i zbog toga možemo da odgovorimo svim izazovima. Naše iskustvo i prošlost su i ulog u budućnost.

Širok spektar usluga

Pokrivamo širok spektar najrazličitijih proizvoda tako što vršimo usluge mehanografske, ofset i digitalne štampe.
Zahvaljujući pomenutim vrstama štampe izrađujemo reklamni materijal, blokovsku robu, obrasce, knjige, plakate, reklamnu galanteriju, etikete,... Kod nas je moguće zaokružiti ceo kreativni proces izrade štampanog materijala, od izrade grafičkog rešenja, pripreme za štampu, štampe, pa do dorade i isporuke. 

Zadovoljni klijenti

Brojni zadovoljni klijenti su garant kvaliteta naših usluga. Posebno ističemo dugogodišnju saradnju sa nekim od najvećih i najpoznatijih domaćih preduzeća i institucija, a taj kontinuitet saradnje predstavlja dokaz poverenja koje smo svojim radom i profesionalnošću kod njih zaslužili. Istovremeno, zadovoljstvo naših klijenata predstavlja i pokretačku energiju za buduće saradnje, razvoj i projekte naše štamparije i daje nam za pravo da budemo uvereni da ćemo u budućnosti biti još bolji. 

Partneri

Štamparije Birograf